fredag 5 november 2010

Veckan som gått...

För exakt en vecka sedan hade jag och Magnus inlett vår första barnfria helg på evigheter. Nyss hemkomna från tacomiddag och barndumpning hos min mor hällde vi upp varsitt glas vin och bara...var. Nu sover det minsta barnet och det största är under sövning och vinet står än en gång redo.

Veckan som gått har fram till onsdagskvällen till mesta del bestått av tentaskrivande för min del, och igår skickade jag så in den, redo för bedömning och betygssättning. Kanske borde jag ha ambitionen att klara även denna kurs med ett VG, men med tanke på tentaprestationen känns det inte liksom jag kommer att ro hem det. Nå. G räcker, i synnerhet då Chomsky och jag inte är direkt såta vänner.

I och med att tentan - vilken har deadline i natt - var klar redan i förrgår har jag haft lyxen att ha tid över. (Trots allt är det bara tre kapitel som ska läsas till måndag, och jag har redan läst ett av dem, så....) Vad kan man göra då? Jo, familjen har (åter)upptagit geocachandet vilket vi prövade på så smått redan förra sommaren men aldrig riktigt utvecklade. Således har de två senaste dagarna tillbringats med att beta av cacher. En riktigt skojig (familje)sysselsättning, må jag säga, och man får se ställen man annars a) inte tänker på eller b) aldrig har varit på förut. Kan rekommendera den sysselsättningen för alla er som har litet tid över - vi använder GPS:en på mobilerna och har via Androidmarket tagit hem någon form av locator eller vad man ska kalla det... Kolla in geocaching.com och snoka runt litet i närheten av var du nu bor...

I övrigt är jag ruggigt socialiseringssugen. (Läs: sugen på att dricka vin någon annanstans än hemma...)

Nu ska jag...väcka Magnus vilken har somnat bredvid Eira. Som fortfarande är vaken och på väg upp igen. Hahaha!

1 kommentar: